Venkel- tomaat- sinaasappelsap

Vandaag tijd voor een superhealthy groentesapje, namelijk: venkel-tomaat-sinaasappelsap

Weetjes over venkel:

  • Het helpt tegen darmklachten
  • Het bevat veel actieve plantenstoffen
  • Het werkt kalmerend voor de spijsvertering
  • Italianen zijn gek op venkel. Per persoon eten ze wel 7 kilo per jaar! Ter vergelijking: Nederlanders eten ongeveer 100 gram per persoon….
  • Vroeger kauwden kerkgangers tijdens de dienst op venkelzaad tegen een hongerig gevoel

Een ideale, gezonde snack dus!

Wat hebben we daar voor nodig:

Voor 2 glaasjes:

  • 1 venkelknol
  • 200 ml sap van een sinaasappel
  • 225 gram tomaten

Wat moeten we daar voor doen:

  1. Volg de stappen bij de afbeeldingen hierboven.
  2. Doe vervolgens de venkel, de stukjes tomaat en 200 ml sap van een sinaasappel in de blender of sapcentrifuge en blend dit tot een sap.
  3. Schenk het sap in de glaasjes en klaar is je healthy venkel- tomaat- sinaasappelsap!

Tip: Deze sap is ook lekker met een scheutje yoghurt erdoor! Je krijgt dan een lekker, fris zuiveldrankje.

Lijkt het je wat en ga je deze venkel- tomaat- sinaasappelsap maken laat het me dan even weten, ik ben namelijk erg benieuwd wat jij van deze healthy sap vindt. ūüôā Liefs Fardau

Venkel- tomaat- sinaasappelsap
Getagd op:                    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat