Zalmwrap-met-dille-cottage-cheese-en-kappertjes

Paasbrunch idee 2: Zalmwrap met dille, cottage cheese en kappertjes

Zalmwrap met dille, cottage cheese en kappertjes – The Healthy Life Company

Vandaag deel 2 in mijn healthy paasbrunch drieluik. Dit keer geen sandwich, maar een wrap. Een zalmwrap om precies te zijn. 

Deze zalmwrap is lekker snel te maken en je kunt natuurlijk helemaal zelf beslissen hoe je hem serveert op de paastafel.

Gewoon een hele wrap per persoon als volledige lunch of in handige rolletjes zodat iedereen een of twee of misschien wel nog een paar extra partjes kan nemen ūüėČ 

De ingredi√ęntenlijst is als volgt: 

  • volkorenwraps 
  • gerookte zalm 
  • cottage cheese/Huttenk√§se
  • dille plantje of een paar takjes verse dille 
  • kappertjes 

Bereiding 

Leg de wraps voor een paar minuten in de voorverwarmde oven. Haal ze er vervolgens uit en besmeer ze met de cottage cheese 

Als je de oven al in gebruik hebt voor andere paasgerechten, dan kun je de wraps ook gewoon vanuit de verpakking gebruiken. 

Leg de plakken gerookte zalm er boven op

Knip nu een aantal takjes verse dille van het dille plantje af en plaats dit op de wrap en voeg een beetje peper en zout toe. 

Nu nog wat kappertjes verspreiden over je wrap als topping. Als je niet van kappertjes houdt kun je ze ook weglaten, maar het geeft net een beetje extra smaak aan je wrap. 

Dan de wrap zo strak mogelijk oprollen

Als laatste stap kun je nu de wrap in kleine stukjes snijden en eventueel voorzien van een cocktailprikker

En tadaa! Klaar is je wrap. Nu misschien nog op een mooi serveerschaaltje plaatsen en dan is hij klaar voor de paastafel. 

Eet smakelijk en laat me even weten als je deze zalmwrap ook hebt gemaakt tijdens de paasdagen. Ik ben benieuwd wat je er van vindt. 

Zalmwrap met dille, cottage cheese en kappertjes voor de paasbrunch – The Healthy Life Company

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *