Het programma

 

Wat is het Healthy Life Programma?

Het is een gezond gewicht & lifestyleprogramma op maat dat je helpt om jouw gewichtsdoelen en lifestyledoelen te behalen met mij als steun en motivator. Samen met mij werk je aan je ideale gewicht en leer je veel over een gezonde lifestyle. Het healthy life programma werkt met een praktisch en duidelijk stappenplan om gericht aan je doelen te kunnen werken.

 

Voor wie?

Het healthy life programma is bedoeld voor iedereen die wil werken aan een gezond gewicht en een healthy lifestyle.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Ja, ik begrijp het. Je wilt zo snel mogelijk je doel halen. Maar onthoud, een doel halen kost tijd, motivatie en doorzettingsvermogen. Ieder mens is uniek. Andere doelen, andere wensen, andere verwachtingen. Daarom bied ik 2 verschillende programma’s aan, om aan jouw wensen te voldoen.

Welk programma is daarom afhankelijk van jouw doelen, jouw wensen en jouw voortgang in het coachingsproces.

 

Welk programma past bij mij?

Wij bieden naast het standaardprogramma ook het persoonlijk programma aan.

Standaard programma

Dit programma is gebaseerd op een heldere en eenvoudige werkwijze. Nadat je jezelf hebt aangemeld voor het standaard programma ontvang je van mij 4 week menu’s. 

Deze week menu’s bestaan uit gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijden voor iedere dag, met een recept voor het ontbijt, de lunch en het diner.

Om jou te helpen, stuur ik je na de 2e week een tussenevaluatie formulier. Hierop kun je jouw voortgang invullen en eventuele vragen stellen. Op deze wijze kan ik je kort maar krachtig begeleiden en ga je vol energie de 3e en 4e week in. 

Aan het einde van de 4e week ben ik uiteraard erg nieuwsgierig wat het programma jou heeft gebracht en welke vragen je nog hebt. Ik stuur je een eindevaluatie formulier waarop je jouw bevindingen en vragen kunt invullen, zodat ik een goed beeld heb en jou eventueel nog enkele tips kan meegegeven. 

De kosten voor het standaardprogramma bedragen € 125,-

Persoonlijk programma

Dit programma is gebaseerd op het standaardprogramma, waarbij het persoonlijke coachingselement wordt toegevoegd. Mocht jouw voorkeur meer uitgaan naar 1 op 1 gesprekken, dan is dit programma geschikt voor jou.

Nadat je jezelf hebt aangemeld voor het persoonlijke programma ontvang je van mij 4 week menu’s. 

Deze week menu’s bestaan uit gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijden voor iedere dag, met een recept voor het ontbijt, de lunch en het diner.

Aan het eind van iedere week plannen we 30 minuten online coaching, bijvoorbeeld via Zoom. Tijdens deze gesprekken kun je aangeven hoe het gaat en waar je eventueel tegenaan loopt. Ik zal je voorzien van tips en tops en mochten er individuele wensen zijn, dan is dit altijd bespreekbaar.

Ook krijg je na de 2e week een tussenevaluatie formulier. Hierop kun je ook schriftelijk jouw voortgang invullen en eventuele vragen stellen, zodat ik je naast de online sessies ook schriftelijk kan begeleiden.  

Aan het einde van de 4e week ben ik uiteraard erg nieuwsgierig wat het programma jou heeft gebracht en welke vragen je nog hebt. In onze online sessie kunnen we jouw ervaringen en resultaten bespreken en beantwoord ik uiteraard nog jouw vragen. Tevens zal ik je tips geven over hoe je jouw nieuwe lifestyle kunt voortzetten, op een plezierige manier. Tenslotte stuur ik je ook het eindevaluatie formulier waarop je jouw bevindingen en vragen nog eens kunt invullen, zodat ik jou ook schriftelijk nog een aantal tips kan meegeven.  

De kosten voor het Persoonlijk programma bedragen € 295,-

Overzicht programma’s

Kies het pakket dat bij jou past. Twijfel je welk pakket je moet kiezen? Mail of bel mij dan gerust dan kiezen we samen het juiste pakket voor jou. Natuurlijk kun je ook contact opnemen als je eerst wat meer informatie wilt.

 

Afspraak maken?

Klik hier voor het direct vastleggen van een afspraak of klik hier voor mijn contactgegevens.